Edzések Budapesten

Taekwon-do, Kick-box és Személyre szabott, egyéni edzésekkel várunk mindenkit, céljaidnak megfelelően! 🙂 Várjuk kezdő és haladó sportolni vágyó lányok és fiúk jelentkezését 5-99 éves korig, hobbi vagy akár versenysport kategóriában. Ha egy jó hangulatú csapatba szeretnél tartozni, akkor köztünk a helyed!

A harcművészeti és küzdősport edzések mellett jóga óráinkon is részt vehetsz, ahol a test, a lélek és a szellem egyensúlyba kerül.

Az edzések helyszíne: Budapest, XIII. Lomb utca 16. (Árpád híd metrómegállótól 3 perc séta, a Gym City mellett, a kék kapun át rögtön jobbra a üvegajtón.)

Az órarend megtekintéséhez kattints a képre:

 

 

 

 

 

HARCMŰVÉSZET – KÜZDŐSPORT

ITF Taekwon-do

/Gyermek, Ifjúsági és Felnőtt – kezdő, középhaladó, haladó/

Harcművész oktatás ötvözve jó hangulatú, dinamikus, fiatalos edzésekkel. Ha nincs még tapasztalatod a harcművészetben, küzdősportokban, és érdekelt vagy ilyen téren vagy már megütöd a középhaladó szintet, de finomítanád, csiszolgatnád a tudásod, akkor neked való testmozgásra találtál! Ez a koreai harcművészet segít neked elsajátítani az ütések és rúgások összes típusát az alapjaiktól kezdve egészen az ugró, forgó változatukig. Emellett, a bázis és formagyakorlatok sokaságán keresztül fejlesztheted testtudatod, és dinamikád. Az edzések folyamán hajlékonyabbá és erősebbé dolgozhatod az izmaid, és esélyed nyílik kipróbálni magad a küzdőtéren. 

Gyermek edzések (5-12 éveseknek) időpontja: hétfőn és szerdán 17-18 óráig

Felnőtt edzések időpontja (12 év fölött): hétfőn és szerdán 18-20 óráig

Edző: Szász Péter 6. Dan, nemzetközi Taekwon-do mester, Nagy Adrián 2. Dan, Nagy Tamás 1. Dan

Árak: 12000 Ft/hó vagy 2200 Ft/alkalom

Családi kedvezmény: 1. családtag 12000 Ft/hó, 2. családtag 10000 Ft/hó, 3. családtag 8000 Ft/hó, 4. családtagtól minden további családtag 7000 Ft/hó

Érdeklődni: tkd.spirit.egyesület@gmail.com, tel.: +36 20 398 5391

Nézd meg a rólunk készült filmet.

 

Küzdő edzés

/Felnőtt – középhaladó, haladó/

Light-contact küzdelmekre épülő edzés, mely kombinálja a taekwon-do és a kick-boksz mozgásanyagát. Az edzés egy jóízű, laza bemelegítést követően túlnyomóan küzdelmekből, illetve küzdelmi technikák végre hajtásából áll, és ezekre épülve speciális erősítést is tartalmaz. Ajánljuk olyan személyeknek, akik bármilyen ehhez hasonló vagy más típusú küzdősportban, harcművészetben szereztek már csekély tapasztalatot és a küzdelemben szeretnének fejlődni, vagy akár stressz levezetésként kellemesen elfáradni. (Csak az alap tudásra van szükség pl: ütések, rúgások)

Edző: Nagy Adrián 2. Dan

Árak: 2000 Ft/alkalom, vagy 500 Ft/alkalom, ha rendelkezel Taekwon-do havi bérlettel

Érdeklődni: adrian.nagy9696@gmail.com, tel: +36 30 245 9394

 

Kickbox

/Felnőtt – kezdő, újrakezdő/

Ha kezdő vagy, esetleg rendelkezel néhány alapvető tudással a harcművészetek, küzdősportok terén, és szeretnéd dinamikusan kezdeni a reggelt, akkor itt a remek alkalom! VAGY Ha már űzted korábban, és szeretnéd újrakezdeni sok év után, akkor szintén neked szól! Az edzés a küzdelem alapjait, küzdelmi mozgást és az erre épülő támadó, illetve védekező technikák tanulását, fejlesztését, és az ehhez tartozó speciális-, illetve általános erősítéseket foglalja magába. Ezenkívül, acélozhatod állóképességedet, rugalmasabbá, robbanékonyabbá válhatsz, és pozitív hatással lesz a testtudatodra is. Emellett van lehetőséged kipróbálni magad light-contact, illetve kick-light küzdelmekben egyaránt.

Edző: Nagy Adrián 2. Dan

Árak: 2000 Ft/alkalom

Érdeklődni: adrian.nagy9696@gmail.com, tel: +36 30 245 9394

 

JÓGA ÓRÁINK:

Gerinc Jóga

/Felnőtt – kezdő/

Kezdők részére tervezett gerinc-jóga órák. Jóga gyakorlatok, légzés technikák, és relaxációval fűszerezett órák célja az egészséges egyensúly létrehozása a testben és az elmében egyaránt. Erősíti az izmokat, javítja a testtartást, nyugodtabbá, rugalmasabbá és hajlékonyabbá teszi a fizikai testet és ezen keresztül az elmét.

Jógaoktató: Nagy Adrián

Árak: 2000 Ft/alkalom

Érdeklődni: adrian.nagy9696@gmail.com, tel: +36 30 245 9394

 

WakeUp Jóga

/Felnőtt – kezdő/

Kezdőknek szánt csoportos jóga óra, egyszerűbb, ébresztő jellegű gerinc- és hatha jóga gyakorlatokkal, légzés technikákkal és relaxációval egy friss, energikus, nyugodt és örömteli napindításért.

Jógaoktató: Nagy Adrián

Árak: 2000 Ft/alkalom

Érdeklődni: adrian.nagy9696@gmail.com, tel: +36 30 245 9394

 

Night Jóga

/Felnőtt – kezdő/

A gyertyákkal és különböző fényekkel díszített terem, lágy, meditatív zene az elmélyülést és nyugodt hangulatot idézi elő. Az óra célja a test, a szervezet és az elme megnyugtatása egyszerűbb testgyakorlatokon, ászanákon, légzésen, relaxáción, illetve meditáción keresztül.

Jógaoktató: Nagy Adrián

Árak: 2000 Ft/alkalom

Érdeklődni: adrian.nagy9696@gmail.com, tel: +36 30 245 9394

 

SZEMÉLYI EDZÉS

Személyre szabott edzések

Személyre szabottan, rugalmasan alakítható edzések, taekwon-do, kick-boksz, jóga és erősítő órák, illetve ezek kevert változatai. Kedved, hangulatod szerint formálható. Ideális a gyors fejlődés céljából, illetve megnyerő lehet az alakítható időpontok miatt. Egy, két, három vagy akár négy főnek is!

Edző: Nagy Adrián 2. Dan

Árak:

1 fő: 6.000 Ft/óra

2 fő: 4.000 Ft/óra

3 fő: 3.000 Ft/óra

4 fő: 2.500 Ft/óra

Érdeklődni: adrian.nagy9696@gmail.com, tel: +36 30 245 9394