Egyesület

ITF TAEKWON-DO EGYESÜLET

'Hajlandó küzdeni? Mert rögtön az elején megmondom, hogy eljutni onnan, ahol van, oda, ahová el akar jutni: harc. Önmagával kell megküzdenie'

Taekwon-do jelentése: kézzel és lábbal való küzdelem művészete.

A Taekwon-do azonban nem csupán egy küzdősport, hanem harcművészet, melyet elsajátítani egy élet munkája és amely folyamatosan új célokat helyez mind a mester, mind a tanuló elé. Változatosságán felül abban rejlik a szépsége, hogy sosincs vége, sose monhatod, hogy megtanultál mindent. A test edzése mellett a szellem és a lélek fejlesztése is folyamatos feladat, mely kitartást igényel.

“A folyó és a szikla összecsapásából mindig a folyó kerül ki győztesen – de nem az erejének, hanem a kitartásának köszönhetően!” (H. Jackson Brown)

Egyesületünk célja, hogy jó hangulatú csapatban adjon lehetőséget a sportolásra, a harcművészetekkel való ismerkedésre, barátkozásra, a szabadidő hasznos és kellemes eltöltésére minden korosztály számára.

Várjuk kezdő és haladó, sportolni vágyó lányok és fiúk jelentkezését 5-99 éves korig hobbi vagy akár versenysport kategóriában.

Oktató mestereink

Akiktől a legtöbbet tanulhatunk

Céljaink

melyek eléréséhez minden tagunk hozzájárul

1
Jó hangulatú, barátságos, összetartó csapat kovácsolása.

Fontosnak tartjuk, hogy az edzések és programok mindenki számára élvezetesek legyenek és jól érezzük magunkat együtt. 

2
A test, a lélek és a szellem folyamatos fejlesztése.

A harcművészet nem csupán a test kidolgozása, hanem a lélek és a szellem fejlesztése is.

3
Az egyéni célok és az önmegvalósítás a saját és a csapat javára.

Minden ember más és más céllal csatlakozott hozzánk. Fontos felismerni és támogatni az egyéni célokat, mely mind az egyén, mind a csapat javát szolgálja.