A sport és a testmozgás életemet a kezdetektől egészen mostanáig kiteljesíti.

A taekwon-doval nagyjából 15 éve ismerkedhettem meg, ami olyan hosszú ideje kíséri az utamat, hogy mostanra 2. danos mester vagyok, több nemzetközi-, illetve országos dobogós helyezést tudhatok magaménak, illetve sok éven át a magyar válogatott színeiben indultam a nagyobb volumenű versenyeken. A taekwon-doval szorosan összekapcsolható küzdősportban, a kick-bokszban is szereztem versenytapasztalatot, és űztem rendszeresen a fejlődésem érdekében.

Pár éve a versenysport iránti elszántságot átvette az oktatás szenvedélye. Nem véletlen tehát, hogy többször is jelen voltam a válogatott keretben, mint segédedző.  Felsőfokú tanulmányaimat a Testnevelés Egyetemen végeztem, rekreáció szervezés és egészségfejlesztés szakon.

Emellett Gerinc-jóga oktatói tanfolyamon, illetve egy éves Hatha-jóga alapképzésen is részt vettem. Mostanra több személyi-, és csoportos órát is tartok az egyesületünk budapesti termében, és több ízben oktathatom a mozgást, mint például: taekwon-do, jóga, illetve kick-boksz órák keretein belül.